Unde produsele locale își dau întâlnire 

Igrolo este platforma care încurajează consumatorii să cumpere produse proaspete direct de la fermierii și producătorii locali, oferindu-le acestora o suită complexă de instrumente și soluții.

Recomandă un fermier

Producător local Igrolo

Cunoști un producător local interesat să-și comercializeze produsele prin intermediul Igrolo? Completează datele lui, iar noi îi vom pune la dispoziție platforma și îl vom înștiința de avantajele aduse de Igrolo. Dacă va fi interesat, va putea obține anumite avantaje disponibile doar în varianta anterioară lansarii.

Câmp obligatoriu. Ex: Ferma Mariei
Câmp obligatoriu. Ex: contact@ferma-mariei.com
Câmp opțional. Ex: 0746123456
Câmp opțional. Ex: http://igrolo.com
Câmp opțional. Ex: https://www.facebook.com/igrolo
Câmp opțional. Ex: Catane, Județul Dolj

Misiunea noastră

Mai multe studii au arătat că atunci când cumpărăm de la afacerile deținute local, semnificativ mai mulți bani sunt folosiți pentru a face achiziții de la alte afaceri locale și furnizori de servicii, consolidându-se astfel baza economică a comunității. Pe lângă factorul economic, alimentele crescute local constituie o parte importantă a identității noastre culturale.
Într-un sistem de alimentare globalizat și industrializat este din ce în ce mai greu să cunoaștem proveniența alimentelor pe care le consumăm. Una dintre principalele misiuni pe care Igrolo le are este aceea de a scurta la maxim sistemul de distribuire a alimentelor, creând astfel o legătură directă între producător și consumator. Considerăm astfel că fiecare familie are nevoie de un fermier.
Hrana este esențială pentru viață. Multe dintre sistemele de producție alimentară de astăzi îngreunează capacitatea Pământului de a produce alimente în viitor: emisiile de gaze cu efect de seră, utilizarea iresponsabilă a terenurilor și a resurselor de apă, poluarea, epuizarea fosforului, precum și impactul produselor chimice, cum ar fi erbicidele și pesticidele.
Sprijinim agricultorii și producătorii locali care folosesc practici agricole sustenabile (regenerative), ajutând astfel la construirea unui sol sănătos și a conservării resurselor pentru generațiile viitoare.